ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα: “Τέχνη και κρίση”, στις εγκαταστάσεις του νέου κτηρίου της Ο.Α.Κ., από καλλιτέχνες φωτογράφους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης – Παράρτημα Χανίων, σε συνεργασία με την Ο.Α.Κ., υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γεωργίου Μπαλαδάκη E.FIAP.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 11 π.μ., ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα είναι ανοικτή Δευτέρα – Παρασκευή 9π.μ.– 2μ.μ. και Σάββατο 9π.μ. – 1μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες φωτογράφοι : Αντωνακάκη Κική, Βογιατζή Μάγδα, Γαλανάκη Αθηνά, Γονάκη Κυριακή, Γράμψα Ερατώ, Διγενάκης Μανώλης, Μανατάκη Ελεντίνα, Σταματάκη Μαρία, Μπαλαδάκης Γιώργος, Μπασιάς Νίκος, Χαραλαμπάκης Μανώλης, Χατζηδάκης Μανώλης.
Κλείνοντας τα 50 χρόνια η ΕΦΕ Κρήτης και σε συνεργασία με τα μέλη της στα Χανιά προχώρησε τον χειμώνα του 2014, στη δημιουργία του τμήματος Χανίων με σκοπό την εκμάθηση προώθηση και προβολή της φωτογραφίας. Ξεκίνησε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στα μυστικά της λήψης, αλλά και της επεξεργασίας της φωτογραφίας προβολές και παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων διεθνών φωτογράφων, εκδρομές και work shop.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............