1ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

1ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ




Το 1ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα στις 14 Φεβρουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Παιδιά Δημοτικού Σχολείου. Κάθε παιδί θα πρέπει να συνοδεύεται από ειδική υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πρέπει να υπογράψει ο γονέας / προστάτης, και στην οποία θα περιλαμβάνεται το σύνολο των υποχρεώσεων του στο θέμα της ασφάλειας και της συμμετοχής του παιδιού που εκπροσωπεί. Οι ειδικές υπεύθυνες δηλώσεις θα μοιραστούν σε όλα τα σχολεία και θα είναι διαθέσιμες και σε σταθερά σημεία διανομής.
Το πρώτο παιχνίδι θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους είναι μια πρωτοβουλία της oμάδας «τα παπάκια», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Προσκοπισμού Ιεράπετρας και εθελοντές !
Για να δηλώσετε εθελοντές παρακαλώ στείλτε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα ή αναζητείστε πληροφορίες στο 6979 228435 ! Αν είστε ομάδα μπορείτε να δηλώσετε και απευθείας από την φόρμα συμμετοχής http://goo.gl/84yfLZ



26ο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας
 
Ημερομηνία διεξαγωγής : 15/02/2014

1.Κόστος Συμμετοχής Ομάδας: 20 ευρώ. (Θα ανακοινωθεί το σημείο διευθέτησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων των ομάδων)
2. Το χρηματικό έπαθλο θα παραδοθεί στην ομάδα η οποία με την σειρά της θα το παραδώσει στον φορέα που επιθυμεί να ενισχύσει πάνω στο νικητήριο βήμα με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες κτλ.
3. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή από 25/01.
4. Θα υπάρξουν παράλληλες δραστηριότητες στις οποίες οι ομάδες θα κληθούν να αποδείξουν την δυναμική τους.
5. Φροντίστε το τηλέφωνο το οποίο θα δηλωθεί στην φόρμα συμμετοχής να είναι εκείνο του αρχηγού.
6. Θα υπάρξει και φόρμα συμμετοχής εκτός Facebook για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση.
7. Επίσημο Hashtag της διοργάνωσης είναι το ‪#‎IerapetraTreasure2015 


3ος Διαγωνισμός Βίντεο
Τα βίντεο δεν πρέπει να ξεπερνάνε σε διάρκεια τα 3 λεπτά ! Η ποινή για κάθε βίντεο που θα είναι μέχρι 30 δευτερόλεπτα παραπάνω θα είναι -12 βαθμοί. Η ποινή για χρόνο πάνω από 30 δευτερόλεπτα θα είναι -20 βαθμοί.
2. Η βαθμολογία θα γίνει με αναλυτική ψηφοφορία με τους αρχηγούς ομάδων να βαθμολογούν τις υπόλοιπες απο έναν έως 12 βαθμούς (Όπως την Eurovision emoticon tongue ) Για τον λόγο αυτό θα δοθεί ειδική καρτέλα ψηφοφορίας που θα πρέπει να συμπληρωθεί σε σύντομο χρόνικό διάστημα μέσα στην αίθουσα του ΣΙΝΕ ΣΑΠΦΩ.
3. Το έπαθλο για το νικητήριο βίντεο θα είναι απαλλαγή από έναν γρίφο την ημέρα του Θησαυρού, από τον πρώτο έως τον 10ο, χωρίς όμως να ξέρουν ή να έχουν διαβάσει τον γρίφο.
4. Το βίντεο θα πρέπει να είναι σε USB STICK με διακριτό το όνομα της ομάδας σε αυτοκόλλητο.
5. Όλα τα βίντεο θα ανέβουν στον επίσημο λογαριασμό του Θησαυρού στο Youtube.
#IerapetraTreasure2015 ‪#‎ierapetraDucks

Οι πληροφορίες προέρχονται από την ανάρτηση της ομάδας «τα παπάκια» στη σελίδα της κοινότητας Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας στο facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............