ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστιός Σύλλογος 
“Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό” 
σήμερα στις 5 το απόγευμα στο χώρο της “Σχολής Σχέσεων”, Γκάλι 8, πάροδο της Χρυσοστόμου στο ύψος του ΓΚΛΟΡΙΑ, στο Ηράκλειο.



Ο Σύλλογος προγραμματίζει για το 2015 ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως μαθήματα αρχαιολογίας, ομιλίες, ημερίδες, συμπόσια, λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα, εικαστικά εργαστήρια, εκθέσεις , ξεναγήσεις, περιηγήσεις, ταξίδια κ.α. Στη Γ.Σ. του συλλόγου γίνονται δεκτά και νέα μέλη.

Επίσης σήμερα το βράδυ στις 8.30 μ.μ. μετα την Γ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου θα μεταβούν για φαγητό και κοπή της πίτας στην ταβέρνα “Το Παραδοσιακό” στου Κοκκίνη Χάνι πριν τη γέφυρα της Ανωπόλεως (τηλ. 6979-636186), όπου θα επακολουθήσει ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, χορευτικό συγκρότημα και κλήρωση δώρων.
Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων τηλ. 6977-479717 και 2810 326570

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............