Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Βροχές ή καταιγίδες στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης, χιονόνερο στην Εύβοια και τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Στερεά με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, και βελτιωμένο καιρό στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015.
Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στην Κεντρική και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι ισχυρός. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται και στις υπόλοιπες περιοχές εκτός από την Κρήτη, όπου όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά, ενώ στην Εύβοια τα φαινόμενα είναι πιθανό να συνεχιστούν σε τοπικό επίπεδο και κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία, σε πολύ χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από -18 έως 2 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -10 έως 5 στη Βόρεια Ελλάδα, από -8 έως 5 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -6 έως 9 στην Ήπειρο, από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από -3 έως 8 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 0 έως 8 βαθμούς στα νησιά του Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 5 έως 10 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 7 έως 13 βαθμούς στα Δωδεκάνησα



Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Λασίθι με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............