ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Για 8η συνεχή χρονιά ο  Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, που ξεκίνησε  στην οδό Τσουδερών 38Α.
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” το  ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Χρυσούλα Καζάκου τόνισε ότι «οι χειροποίητες κατασκευές, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα γούρια, τα γλυκά και άλλα είδη -όλα στο πνεύμα των ημερών- είναι από προσφορές εθελοντών, μαθητών σχολείων, ιδιωτών και επιχειρηματιών της πόλης μας».

Η ίδια σημείωσε ότι «η ανταπόκριση του κόσμου κάθε χρόνο είναι μεγάλη, αφού αγοράζει πράγματα και αυτό μας  ικανοποιεί ιδιαίτερα και τον ευχαριστούμε. Τα παζάρια που πραγματοποιούμε -όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα- είναι μία καλή ευκαιρία να μας γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος και να δηλώσει τη συμπαράστασή του. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει».


ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου επέλεξε ο Σύλλογος του Ειδικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κ.Α.Π.Ν.Κ. να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο τους χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων. Στα “Χ.Ν.” μίλησε η κοινωνικός λειτουργός του Σχολείου Κατερίνα Μαλανδράκη, η οποία τόνισε ότι «είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιούμε χριστουγεννιάτικο παζάρι. Τα παιδιά με τη βοήθεια και συνεργασία του εκπαιδευτικού προσωπικού, κατασκεύασαν όμορφα χειροποίητα στολίδια».

Η κα Μαλανδράκη υπογράμμισε ότι «το παζάρι αποτελεί μία καλή ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερο οι συμπολίτες μας, το έργο που επιτελούμε. Ευελπιστούμε ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το χανιώτικο κοινό θα στηρίξει την προσπάθειά μας αυτή».
Να σημειωθεί ότι το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα λειτουργήσει και σήμερα, από τις 8 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 – 8.30 μ.μ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ειδικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.





ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............