ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ

Η επιστολή που ακολουθεί στάλθηκε απο σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αντιδήμαρχο παιδείας και πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα απο τους σύλλογους γονέων που φιλοξενούνται στο κτηριακό συγκρότημα.
Η παρούσα δημοτική αρχή ανέλαβε τα καθήκοντα της τον Σεπτέμβριο επισήμως, η επιστολή στάλθηκε στον Σεπτέμβριομ ο πρόεδροςε του συλλόγου γονέων έχει μιλήσει με την αντιδήμαρχο 3 φορές και έχει εισπράξει τις εξής απαντήσεις


1) Βεβαίως και θα έρθουμε απο το σχολείο να γνωρίσουμε και τους δασκάλους.
2 ) Θα το κοιτάξουμε το θέμα με τις τέντες αν και πρέπει να περάσει απο δημοτικό συμβούλιο.
3 ) Είμαστε πολύ απασχολημένοι και θα δούμε πότε θα έρθουμε.


Τα παιδιά του σχολείου λόγω της ιδιομορφίας του κτηρίου κάνουν γυμναστική στις τάξεις όταν βρέχει ή δεν κάνουν καθόλου, αφού δεν υπάρχει ούτε υπόστεγο..
Τα παιδιά του σχολείου λόγω της ιδιομορφίας του κτηρίου βρέχονται για να πάνε στις τάξεις τους περνώντας απο σκάλες, και ταράτσες.

Αυτό που μας προβληματίζει και μας πληγώνει είναι ότι ενώ περιμένουμε πολλά απο την νέα δημοτική αρχή που φανταστήκαμε ότι με όρεξη και νεώτητα πνεύματος ανέλαβε τα καθήκοντα της, βλέπουμε αδιαφορία ώς προς τις 2 επιστολές που έχουμε στείλει.
Παρατηρούμε κάθε Κυριακή ένα τσούρμο αντιδημάρχους να παρελάυνουν στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Λαμπρινού και να επισκέπτονται τα χωριά του Δήμου, ακούγωντας τις ανάγκες των περιοχών και των κατοίκων.
Φυσικά και συμφωνούμε σε αυτή την κίνηση αλλά ζητάμε ή καλύτερα απαιτούμε απο την Νέα Δημοτική αρχή και πράξεις με αποτέλεσμα.

Να υπενθυμήσω ότι η στην προηγούμενη δημοτική αρχή ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Μηλάκης ΄ήταν εργάτης των αναγκών των σχολείων και λειτουργούσε με έγγραφα που ερχόταν στο γραφείο του, όπου περιείχαν τα αιτήματα των συλλόγων γονέων αλλά και των διευθυντών. επιφέρωντας άμεσα λύσεις.

Αν για  4 τέντες σχολικού ιστορικού συκροτήματος στην πόλη του Ηρακλείου κόστους 1.200 ευρώ απο τέσσερις προσφορές, χειάζεται να περάσει δημοτικό συμβούλιο, λυπάμαι !!!

ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Θέμα: «Προμήθεια εξοπλισμού»

Με το παρόν έγγραφο αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρτήρια για την εκλογή σας  και για την ανάληψη της θέσης σας ως Προέδρου της σχολικής επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου. 
Ο Σύλλογος μας εκπροσωπεί τους γονείς και τους μαθητές/τριες, ενός τα πιο ιστορικά σχολεία του Ηρακλείου, το οποίο όμως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά κτιριακά προβλήματα λόγω της παλαιότητας του, αλλά και προβλήματα εξοπλισμού.
Παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας και την οικονομική στενότητα του Δήμου Ηρακλείου πιστεύουμε ότι θα συμβάλλετε και εσείς στις προσπάθειες μας για την αναβάθμιση του σχολείου. Πιστεύουμε ότι θα δείξετε κατά τη διάρκεια της θητείας σας, ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ευαισθησία,   ενδιαφέρον και κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας  βρίσκοντας τις κατάλληλες  και αποτελεσματικές λύσεις.
Γνωρίζοντας καλά ότι θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα δίνοντας άμεσες λύσεις  σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στη χορήγηση του παρακάτω ηλεκτρονικού και παιδαγωγικού εξοπλισμού.
Η αναγκαιότητα της παροχής του εξοπλισμού προκύπτει μετά από διερεύνηση την οποία έχουμε κάνει, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία, ως εξής:
1.                  Διαμόρφωση χώρου στον αύλειο χώρο με τέντα - στέγαστρο για το μάθημα της φυσικής αγωγής. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τους μαθητές/τριες την ώρα της φυσικής αγωγής.
2.                  Στέγαστρα -  Τέντες στα μπαλκόνια του πρώτου και του δευτέρου ορόφου για να υπάρξει προστασία από τη βροχή των μαθητών/τριών κατά τους χειμερινούς μήνες.
3.                  Αγορά και τοποθέτηση ενός καλοριφέρ σε τάξη το οποίο αφαιρέθηκε λόγο προβλήματος. 
4.                  Αγορά και τοποθέτηση δύο σομπών τοίχου ή καλοριφέρ σε δύο τάξεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όλες τις προσπάθειες με στόχο την προμήθεια του εξοπλισμού και για τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος
...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............