ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΤΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ... ΕΝΟΙΚΙΟΥ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΤΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ... ΕΝΟΙΚΙΟΥ 600 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


«Με σύνθημα Ολος ο Δήμος μια γιορτή, ξεκινάμε φέτος τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, 


Στη θέση του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεσπόζει ένα καραβάκι με μεγάλο κατάρτι, προσφορά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, όπως μας απάντησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Αντωνάκης, ο οποίος παράλληλα μας περιέγραψε το "σκηνικό" της γιορτινής πλατείας Ελευθερίας.


Με το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ελευθερίας, με το σχολείο του Αη Βασίλη στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, που οργανώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνά Σπανάκη, με θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις, –όλες με ελεύθερη είσοδο- στις αίθουσες και τις Πλατείες, θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων σ’ ολόκληρο τον Δήμο. Ένα δένδρο ευχών και το παραδοσιακό καραβάκι, θα συμπληρώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ το Χριστουγεννιάτικο Καραβάνι θα το μεταφέρει ταυτόχρονα στην ύπαιθρο με τη Φιλαρμονική, Ξυλοπόδαρους και Αη Βασίληδες



«Ο Δήμος αγόρασε 25 ξύλινα σπιτάκια, τα οποία θα νοικιάσει σε ιδιώτες, κοινωνικούς φορείς κ.ά., προς 600 ευρώ περίπου. Τα περισσότερα ξύλινα σπιτάκια θα τοποθετηθούν στην πλατεία Ελευθερίας για τις ανάγκες δημιουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού. Πέρα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα έχουμε πολλές δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, όπως κατασκευές αντικειμένων με πηλό, ξύλο κ. λπ.».


Οι παραπάνω εξελίξεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων σε μια μεγάλη μερίδα πολιτών, καθώς, όπως μας επισήμαναν, ενώ περίμεναν από τη νέα δημοτική Αρχή να δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος και λάμψη στην πλατεία Ελευθερίας ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, έπεσαν από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκαν για τον αποκεντρωμένο σχεδιασμό, ο οποίος ενισχύει, όπως είπαν, το γιορτινό κλίμα στις γειτονιές μέσω της αποδυνάμωσης της δυνατής εικόνας του κέντρου.









 ΚΕΙΜΕΝΟ - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ
ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............