ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ 53 ΚΑΙ 54 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ 53 ΚΑΙ 54 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κάλεσμα σε δράση αλληλεγγύης


Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι Σύλλογοι Γονέων του 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων επιδιώκουν να συνδράμουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής, που διανέμονται μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας, δεν επιθυμούμε να μείνουμε απλοί θεατές, αλλά να συμμετέχουμε στην αντιμετώπιση της φτώχειας ενεργητικά, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Όποιος από εσάς επιθυμεί να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί να φέρνει στο σχολείο τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. γάλα, όσπρια, μακαρόνια, λάδι, παξιμάδια, ζάχαρη, αλεύρι κ.λ.π.) ή είδη οικιακής καθαριότητας και υγιεινής.


Οι Σύλλογοι σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου της περιοχής Μασταμπά θα αναλάβουν τη διάθεσή τους σε οικογένειες της περιοχές, οι οποίες έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, ότι βρίσκονται σε ανάγκη.
Στις οικογένειες αυτές συγκαταλέγονται και αυτές που τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολεία της ευρύτερης περιοχή του Μασταμπά που εξαιτίας των δυσκολιών τους έχουν ζητήσει βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία της περιοχής.



Οι Σύλλογοι Διδασκόντων               Τα  Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............