ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ F -16 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ F -16 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Ηρακλειώτες με αφορμή την επέτειο του εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγίου Μηνά αφού φέτος μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 πρόκειται να αποδώσει τιμές στη διάρκεια λιτάνευσης της εικόνας, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να ακολουθήσει αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου. 

Το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε πρόβα τζενεράλε κόβοντας κυριολεκτικά την ανάσα εκείνων που έστρεψαν το βλέμμα τους στον ουρανό την περασμένη Τρίτη.

Αύριο οι Ηρακλειώτες αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα πάνω από την πόλη με αεροσκάφος Demo F16 και στην συνέχεια θα ακολουθήσει αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή ζώνη. Τις επιδείξεις θα πραγματοποιήσει η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ»,με χειριστή το σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη. Για την προετοιμασία της εναέριας επίδειξης υπεύθυνος συντονισμού είναι ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............