ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΦΕ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΦΕ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η

Το πρώτο καφέ - εστιατόριο - μουσείο του ΟΦΗ, είναι προ των πυλών και σε λίγο καιρό, σε λίγες ημέρες για την ακρίβεια, θα ξεκινήσει την λειτουργία του (αρχές Δεκεμβρίου).
Με πρωτοβουλία του γνωστού Ομιλίτη επιχειρηματία Κώστα Μπουμάκη («Ελληνικά Περίπτερα», «Kαφέ Μπουμάκης» στο Γάζι) που προμηθεύτηκε πρώτος φέτος τα πρώτα 100 εταιρικά εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ, δημιουργείται ένας φοβερός πολυχώρος για τον Όμιλο.
Ήδη έχει επιλεγεί ο χώρος 400 συνολικά τετραγωνικών μέτρων (το παλιό Stage - Beer Academy, πριν το Talos Plaza, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου), με τα έσοδα της εμπορικής συμφωνίας των δύο πλευρών -βάσει του συμβολαίου που έχει ήδη υπογραφεί με τον Σύλλογο Μετόχων- να πηγαίνουν σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Ο Σύλλογος Μετόχων που έχει τη χρήση του σήματος του συλλόγου από τον Ερασιτέχνη μέχρι το 2020.
Η ονομασία του μαγαζιού θ’ αποφασιστεί από τους Ομιλίτες, μετά από ψηφοφορία που θα διενεργηθεί και θα ξεκινήσει άμεσα στα sites της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, του Συλλόγου Μετόχων, των Συνδέσμων και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Την υλοποίηση του ονείρου, ανακοίνωσαν από κοινού ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων Νίκος Διαλυνάς και ο Ομιλίτης επιχειρηματίας Κώστας Μπουμάκης, στην ραδιοφωνική εκπομπή της Λέσχης Φίλων ΟΦΗ Snakes -4- Heraklion Club, την Τετάρτη το βράδυ (05/11) στον Athletic Radio 104,2.
Πηγη:http://www.cretesports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............