ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ

Δωρεάν εμβολισμός παιδιών ανασφάλιστων, άπορων και μεταναστών από το Κοινωνικό Ιατρείο - φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου
Η ανακοίνωση έχει ως εξής!
Σεβαστοί Γονείς.
Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, τα εμβόλια, διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτου, πολιομυελίτιδας, ηπατίτιδας Α-Β, ανεμοβλογιάς, HPV, μηνιγγίτιδας, MMR θεωρούνται υποχρεωτικά εμβόλια για τα παιδιά μας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, στο σύνολο των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία, τα 253 προκύπτουν πλήρως ή εντελώς ανεμβολίαστα.
Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελλίου & Βιάννου και Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στην προσπάθεια του να προφυλάξει την υγεία των παιδιών μας και να διασφαλίσει  την Δημόσια Υγεία,  κατόρθωσε να επιτύχει την προμήθεια 400ων  εμβολίων, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των παιδιών αλλά και των μελών του Κοινωνικού Ιατρείου, «ανασφάλιστων, άπορων, μεταναστών».
Σε σας απομένει με την δική σας προσέλευση να ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια ενός έτους και να επιτύχουμε την πρόληψη και την αποφυγή μολυσματικών παθήσεων.
Σε συνεργασία με τους Διευθυντές τους δασκάλους και τους καθηγητές των σχολείων και το προσωπικό εθελοντικής προσφοράς του Κοινωνικού Ιατρείου, οι ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμοί για τα ανασφάλιστα και άπορα παιδιά θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου.
Για κάθε άλλη πληροφορία που θα χρειαστεί παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τηλ. του Κοινωνικού Ιατρείου:28913 41163, 5-8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............