Στήριξη στους καρκινοπαθείς στη μνήμη του Ζαχαρία Μπαντουβά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Στήριξη στους καρκινοπαθείς στη μνήμη του Ζαχαρία Μπαντουβά

Μεγαλείο ψυχής δείχνει η οικογένεια του εκλιπόντος Ζαχαρία Μπαντουβά, που μέσα στο βαρύ πένθος για το χαμού του 40χρονου, διοχετεύει τη θλίψη στην κοινωνική προσφορά. Μέσα από την θλιβερή περιπέτεια του Ζαχαρία, ο οποίος κατέληξε χθες, η οικογένεια διαπίστωσε την απουσία δομής για τη στήριξη των καρκινοπαθών τελικού σταδίου και των οικογενειών τους για την αντιμετώπιση του πόνου που καλούνται να αντιμετωπίσουν.


Έτσι, η οικογένεια, όπως γνωστοποίησε, κατά την εκφώνηση επικήδειου λόγου, η μητέρα του εκλιπόντος, Ροζβίτα Μπαντουβά, θα ιδρύσει Κέντρο "Ζαχαρία Κων/νου Μπαντουβά" το οποίο θα βοηθάει τους καρκινοπαθείς σε προχωρημένα στάδια αλλά και τις οικογένειές τους. Το Κέντρο θα ιδρυθεί σε συνεργασία με την πρεσβεία της Αυστρίας, της οποίας πρόξενος είναι η Ροζβίτα Μπαντουβά.
Το "παρών" στην κηδεία για να συλλυπηθούν την οικογένεια έδωσαν αιρετοί, φορείς, πλήθος κόσμου, αλλά και συνάδελφοι του Ζαχαρία από το Cretan Holidays, όπου εργαζόταν ως και την ύστατη στιγμή. Αναγνώστηκε επίσης μήνυμα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μετά την τελετή , με λεωφορεία που διέθεσε η οικογένεια Μπαντουβά, ο κόσμος μετέβη στις Ασίτες, γενέθλια γη του 40χρονου, όπου και θα ταφεί.




cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............