Ρίτα Αντωνοπούλου και Αρμός αύριο στη μουσική σκηνή «Νυν & Αεί» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ρίτα Αντωνοπούλου και Αρμός αύριο στη μουσική σκηνή «Νυν & Αεί»

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, αλλά και την πρόσφατη συνεργασία τους στον τρίτο δίσκο του συγκροτήματος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα Αρμός, ενώνουν τις καρδιές και το ταπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους και παρουσιάζουν την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην μουσική σκηνή «Νυν & Αεί Live», άλλοτε δυναμικά, άλλοτε ευαίσθητα και, μερικές φορές ίσως και νοσταλγικά, ένα πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια, ενώ, παράλληλα θα ζωντανέψουν και θ’αποδώσουν με σεβασμό σημαντικά τραγούδια γνωστών δημιουργών που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Το συγκρότημα Αρμός έχει στις αποσκευές του τρεις δισκογραφικές δουλειές και σπουδαίες συνεργασίες. Στην τελευταία, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες με τίτλο «Μια σταγόνα φως» ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος τους εμπιστεύτηκε δύο ανέκδοτα τραγούδια του και ένα σε επανεκτέλεση, όλα σε στίχους του Άλκη Αλκαίου. Μάλιστα ο Θάνος Μικρούτσικος τους χαρακτηρίζει «σπουδαίους συνθέτες της γενιάς τους που διευρύνουν τα μουσικά όρια και που πατώντας, εν μέρει, στη μουσική παράδοση της Κρήτης, ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον».
Μαζί τους η Ρίτα Αντωνοπούλου, που μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα τραγούδια του συνθέτη.
«Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της με σπουδαία σκηνική παρουσία, τραγουδά τις συλλαβές, τις λέξεις και τις φράσεις με τρόπο τέτοιο, που αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» λέει για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος.
Οι Αρμός είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης-τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης-τραγούδι & κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.
Μαζί τους οι μουσικοί:Νίκος Βογιατζάκης-κιθάρες, Χρήστος Ζιούτης-βιολί, Στέφανος Κουρουπάκης-μπάσο, Παναγιώτης Μαυράκης-τύμπανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............