ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΕΔΙΑΔΟΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΕΔΙΑΔΟΣ


Η 9χρονη Χρύσα, το κοριτσάκι που τραυματίστηκε βαρύτατα  τον περασμένο Ιούλιο όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο ενώ έπαιζε στο χωριό της Αυλή Πεδιάδος, έδωσε νικηφόρα τη μάχη για τη ζωή της, εκπλήσσοντας ακόμα και τους γιατρούς της στο ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας της μικρής εξέφρασε  την ευγνωμοσύνη του για όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους  , όπως επίσης τον κ. Αντώνη Βάκη και την ομάδα του, τους γιατρούς και το προσωπικό στη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ , που έδωσαν – όπως αναφέρει- μεγάλο αγώνα να την κρατήσουν στη ζωή

Ο αγώνας όμως τόσο της ίδιας της μικρής όσο και της οικογένειας της συνεχίζεται, καθώς τα τραύματα της έχουν αφήσει αρκετά προβλήματα.
Η Χρύσα έχει τώρα ανάγκη από κινησιοθεραπείες και, όπως ενημερώθηκαν οι γονείς της πρέπει να την αναλάβει παιδοφυσικοθεραπευτής.

Το ατύχημα άλλαξε τη ζωή όλης της οικογένειας. Μεταξύ άλλων, και οι δύο γονείς έχασαν τις δουλειές τους για να μπορέσουν να βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους .
Έτσι είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες αποθεραπείας της Χρύσας και για το λόγο αυτό ζητάνε βοήθεια όποιου μπορεί να προσφέρει.

Το τηλέφωνο για επικοινωνία με την οικογένεια της Χρύσας είναι το 6982.792880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............