ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Με πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τις προσδοκίες τηςΔομή Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου - Εργαστήριο Ενδυνάμωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 στο ΚΗΦΗ του Δήμου Μαλεβιζίου  το εργαστήριο ενδυνάμωσης με θλεμα «Εργασιακή εμπειρία και η θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία. Η διαχείριση του άγχους στο χώρο της εργασίας». 


Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, Ψυχολόγο, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και απευθύνθηκε σε γυναίκες συνδικαλίστριες/εργαζόμενες με στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες τους, να αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ώστε να  καταφέρουν να συμμετέχουν ενεργά σε θέσεις ευθύνης. 
Στο εργαστήριο αναλύθηκαν τεχνικές διαχείρισης του στρες, καθώς και μια σειρά συμπεριφορικών και ψυχολογικών διεργασιών τις οποίες είναι απαραίτητο να ενεργοποιούν οι εργαζόμενοι/ες, ώστε να αντιμετωπίσουν  μια στρεσογόνο κατάσταση.



Για πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο μπορείτε να απευθύνεστε στη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ. Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, τηλ: 2810 343616, 6972631051 και στο e-mail isotitairaklio@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............