Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Κρήτη πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Άνεμοι: βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 
Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα