ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ


Η δεύτερη φάση της επιχείρησης σύλληψης του διάσημου κροκοδείλου του Αμαρίου θα ξεκινήσει μετά από τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σε μια προσπάθεια να ληφθούν αποφάσεις και να βρεθεί τρόπος για να αιχμαλωτιστεί ο "Σήφης"
Όπως έχει γίνει γνωστό  οι αρμόδιες αρχές εξέδωσαν ειδική άδεια σύλληψης για να καταφέρουν να πιάσουν τον Σήφη τον κροκόδειλο, που απολαμβάνει ανενόχλητος τις διακοπές του στη λίμνη του φράγματος των Ποταμών Αμαρίου.

Την ίδια ώρα σήμερα, η ομάδα άμεσης επέμβασης που έχει συσταθεί, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στα γραφεία του οργανισμού ανάπτυξης Κρήτης στο Ρέθυμνο με σκοπό να θέσει σε εφαρμογή τη δεύτερη φάση του σχεδίου για την αιχμαλωσία του Σήφη.

Ήδη έχει περάσει ένας μήνας πό την ώρα που έγινε γνωστό ότι στη λίμνη του φράγματος των Ποταμών Αμαρίου στο Ρέθυμνο παραθερίζει ένα τεραστίων διατάσεων ερπετό.

Ο Σήφης όλο αυτό το διάστημα που οι εμπλεκόμενοι φορείς καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα καταφέρουν να τον αιχμαλωτίσουν καταφέρνει και ξεφεύγει από τις παγίδες των ανθρώπων, που όπως αποδεικνύεται πάντα βρίσκονται ένα βήμα πίσω του...

Στη συνάντηση αυτή θεωρείται βέβαιο πως πλέον θα ζητηθεί και επίσημα η συνδρομή του γνωστού γητευτή των κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά, ο οποίος μάλιστα έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμει τις τοπικές αρχές για τη σύλληψη του λαθρομετανάστη Σήφη.
"Ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα καν ότι θα μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα για δουλειά με κροκόδειλους. Τα νερά που ξεκίνησα να δουλεύω είναι τόσο διαφορετικά από τις καταγάλανες θάλασσες, ακόμη και τις λίμνες της Ελλάδας! Βαλτώδη ύδατα της κεντρικής Αφρικής και της νότιας Αμερικής γεμάτα με αρρώστιες... Καμία σχέση!
Οταν όμως ένας Ελληνας φίλος μου με ενημέρωσε για τον «Σήφη», του είπα ότι θα χαρώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Ακολούθησαν οι επαφές με τους ανθρώπους στο Ρέθυμνο και κάπως έτσι δρομολογήθηκαν τα πράγματα", δήλωσε ο ίδιος για την συγκεκριμένη... υπόθεση.






ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............