ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ GREENPEACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ GREENPEACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δύο σημαντικές εκστρατείες έχει ξεκινήσει η Greenpeace στην Ελλάδα


Στην πρώτη εκστρατεία ζητάει την εταιρεία παιχνιδιών Lego να διακόψει τη συνεργασία της με την εταιρεία πετρελαιοειδών Shell. Η περιβαλλοντική οργάνωση αναφέρει ότι είναι συνήθης η στρατηγική της Shell να χρησιμοποιεί δημοφιλή εμπορικά σήματα για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου, όπως μία εταιρεία παιχνιδιών από τις καταστροφικές πρακτικές της στην Αρκτική.


Η οργάνωση με αυτό το video http://grnpc.org/Ig0cq αποδεικνύει ότι αυτό συμβαίνει στη φαντασία των παιδιών όταν επιτρέπεις στη Shell να βάζει το λογότυπό της πάνω στο LEGO τους.
Καλεί όλους να ξεσηκωθούν και να υπογράψουν το ψήφισμα για να σταματήσει η εταιρεία παιχνιδιών Lego τη συνεργασία με τη Shell. Ζητάει να συμμετέχουμε όσο το δυνατό περισσότεροι για να αποκαλύψουμε το αληθινό πρόσωπο της και να δώσουμε ηχηρό μήνυμα ενάντια στις πρακτικές της εταιρείας και τις εξορύξεις πετρελαίου στην Αρκτική http://grnpc.org/Ig0ma
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποδοκιμάζουν το γεγονός ότι η LEGO συνεργάζεται με την Shell



Στη δεύτερη εκστρατεία της εναντιώνεται με τις εξορύξεις πετρελαίου, επισημαίνοντας ότι στην Ελλάδα τουρισμός και πετρέλαιο δεν πάνε μαζί. Η διαδικασία εξόρυξης πρόκειται να επιβαρύνει διαρκώς το θαλάσσιο οικοσύστημα, ενώ το ενδεχόμενο μίας πετρελαιοκηλίδας από τις επικίνδυνες και παράλογες εξορύξεις πετρελαίου στις θάλασσες μας, θα ήταν καταστροφικό για τα νησιά, τις τοπικές κοινωνίες και τον τουρισμό μας.
Στις αρχές της εβδομάδας, ο κ. Μανιάτης ανακοίνωσε τα θαλάσσια οικόπεδα που παραχωρεί για εξορύξεις πετρελαίου σε εταιρείες όπως η Exxon, η Shell και η BP, διατυμπανίζοντας ότι η σωτηρία μας βρίσκεται στο πετρέλαιο που (πιθανόν) κρύβεται στις θάλασσές μας.

ΖΗΤΑΕΙ να πείτε ΟΧΙ στις εξορύξεις πετρελαίου και να προστατεύσετε τον πραγματικό μας εθνικό θησαυρό! Όλα τα υπόλοιπα είναι (υδρογον) άνθρακες..
Στείλε μια κάρτα στην Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni με το παρακάτω μήνυμα: http://grnpc.org/Ig0cS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............