ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (ARD) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (ARD) ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ



Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα συνεργείο του 1ου γερμανικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης (ARD) για να καταγράψει τις αντιδράσεις κατοίκων, επαγγελματιών, οργανώσεων, πολιτικών και επιστημονικών φορέων ενάντια στην επιχείρηση καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου.
Οι άνθρωποι του γερμανικού καναλιού συναντήθηκαν το πρωί με ψαράδες του Κολυμπαρίου κι αργότερα κατέγραψαν τις απόψεις επαγγελματιών του τουρισμού στον Πλατανιά και είχαν συζήτηση με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή.
Στη συνέχεια συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων και κινημάτων της πόλης στο Εργατικό Κέντρο Χανίων (φωτ.) και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη με τον βιολόγο και διδάσκοντα στο Τμήμα Βιολογικών και Χημικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Quenn Mary του Λονδίνου Αριστείδη Μουστάκα που βρίσκεται στα Χανιά.
Το ρεπορτάζ με τις αντιδράσεις των Κρητικών ενάντια στην επιχείρηση της υδρόλυσης που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αναμένεται να προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο ρεπορτάζ που γίνεται από το συγκεκριμένο κανάλι για το θέμα της καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.





ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............