ΕΝ ΠΛΩ 2014 ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΝ ΠΛΩ 2014 ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τριήμερο εκδηλώσεων που αφορά την θάλασσα και το φουσκωτό σκάφος θα πραγματοποιηθεί 1 με 3 Αυγούστου. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει : Παρουσίαση σκαφών αναψυχής, ναυτιλιακών και συναφών προϊόντων και υπηρεσιών. Γνωριμία των επισκεπτών με το φουσκωτό σκάφος με δωρεάν μικρές διαδρομές εντός του λιμένα Ηρακλείου, επίδειξη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., επίδειξη τριγώνου σκαφών και jet ski, εκδηλώσεις με συμμετοχή τοπικών μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, παρουσίαση κανόνων ασφαλείας από το Κ. Λιμεναρχείο Ηρακλείου, επίδειξη πρώτων βοηθειών και CPR από διασώστες, Test ride moto Suzuki, παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ.
Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε τους φίλους της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους δίνοντας τους την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την θάλασσα και το σκάφος και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του τριήμερου.
Η εκδήλωση ‘ΕΝ ΠΛΩ 2014’ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, υπό την εποπτεία του Κ. Λιμεναρχείου Ηρακλείου, στο χώρο της πλατείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου Κρήτης και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1η Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014. Καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι δωρεάν
Για περισσότερες πληροφορίες στον Δημήτρη Γιαβρίδη 6944-201200

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............