-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Υλικά:
1 κιλό μοσχαράκι
-1/2 κιλό αρακά φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
-Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1 καρότο ψιλοκομμένο
-1/2 κούπα λάδι
-Αλάτι
-Πιπέρι
Προετοιμασία:
Κατ΄αρχήν πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, έπειτα σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το κρέας και τα τσιγαρίζουμε προσθέτουμε 7 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 45 λεπτά. Μετά βάζουμε την ντομάτα, τον αρακά, το καρότο,το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε πάλι τόσο ώστε να έχει ψηθεί ο αρακάς και το κρέας. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό για το ψήσιμο.
ΠΗΓΗ: http://kritikessintages.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου