ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Συλαλλητήριο για να πουν ένα μεγάλο «όχι» στην καταστροφή των χημικών της Συρίας που σχεδιάζεται στα νότια της Κρήτης δίνουν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Αγοράς των Χανίων οι κάτοικοι όλης της Κρήτης.
«Μοναδική οριστική λύση είναι όχι μόνο η τυπική απαγόρευση χρήσης όπλων χημικού πολέμου, αλλά η εφαρμογή μέτρων αποτροπής κατασκευής χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από ολες τις χώρες του πλανήτη» αναφέρεται στο κάλεσμα του Συντονιστικού των Χανίων. « Λέμε ΟΧΙ σε όλους του πολέμους», αναφέρουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση.

«Όχι χημικά στη Μεσόγειο» λένε και οι αλιείς του Ρεθύμνου

«Όχι χημικά στη Μεσόγειο» λένε και οι αλιείς του Ρεθύμνου με ανακοίνωσή τους στην οποία αναφέρεται: «Καλούμε όλους τους Κρητικούς και όλους τους Έλληνες, να διαμαρτυρηθούν, να αντιδράσουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, ώστε να μην επιτραπεί από την ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς η καταστροφή των χημικών της Συρίας εν πλω στη Μεσόγειο, μέσω της διαδικασίας της υδρόλυσης».

Διαμαρτυρία και στο Γύθειο

Την ίδια ώρα διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο Γύθειο με πρωτοβουλία του Αλιευτικού Συλλόγου Ανατολικής Μάνης «Λακωνικός Κόλπος» και του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Ομίλου Μάνης. 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συμβολική εν πλω διαμαρτυρία των καϊκιών μέσα στο λιμάνι του Γυθείου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το τοπικό μουσικό σχήμα “Περί Ορισμένης Ευθύνης”.


ΦΩΤΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............