ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ

Μια ακόμη εξόρμηση έκανε το... κομβόι των μαύρων Βαν και αυτοκινήτων στο Ηράκλειο, προκειμένου οι κόρες του πρίγκιπα Σαλμάν να επισκεφτούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα σταμάτησαν χθες το απόγευμα έξω από το Μουσείο, στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Μέσα σε λίγα λεπτά αποβιβάστηκαν τα μέλη της οικογένειας του 78χρονου πρίγκιπα και διάδοχου του θρόνου της χώρας του.

Η περιήγηση στο μουσείο έγινε και μετά από λίγη ώρα, έγινε - επίσης με κινηματογραφική ταχύτητα - η επιβίβαση και η αποχώρηση.

Η Κρήτη φαίνεται πως εξελίσσεται για την οικογένεια του Σαουδάραβα ένα πολύ αγαπημένο προορισμός, αφού κάνει τις διακοπές της από τις 6 Ιουνίου!
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του CretePlus.gr ο 78χρονος πρίγκιπας, ζήτησε και έκλεισε τόσο την προεδρική σουίτα, όσο και 16 δωμάτια από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.

Δείγμα του... πλήθους που έχει ακολουθήσει τον Σαουδάραβα Σαλμάν, χωρίς φυσικά να συνυπολογίζει σε αυτούς κανείς και τους ανθρώπους που έχουν προσληφθεί από την Κρήτη και τον συνοδεύουν στις διακοπές του, όπου κι αν πάει.


ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............