-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Υλικά:
1 κοτόπουλο κομμένο
-1/2 κιλό κριθαράκι
-2 κρεμμύδια
-1 κιλό ώριμες ντομάτες
-1 κούπα λάδι
-2 δαφνόφυλλα
-Αλάτι
-Πιπέρι
Προετοιμασία:
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το κοτόπουλο. Στην συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις ψιλοκομμένες ντομάτες,τα δαφνόφυλλα , το αλάτι, το πιπέρι, και 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. Σ΄ ένα μπολ αδειάζουμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το κριθαράκι με 2 ποτήρια ζεστό νερό. Σιγοψήνουμε το φαγητό για περίπου 30 λεπτά σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να ψηθεί το κριθαράκι(αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ζεστό νερό). Όταν γίνει το φαγητό ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο. Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
ΠΗΓΗ: http://kritikessintages.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου