-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Τι χρειαζόμαστε:
1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλα
2 κιλά σέλινο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 ποτήρι λάδι
χυμός 2-3 λεμονιών
αλάτι
πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
1) Βάζουμε το σέλινο σε μια κατσαρόλα με νερό να πάρει μια βράση και το σουρώνουμε.
2) Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι κομμένο σε μέτρια κομμάτια.
3) Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και μετά από 5 λεπτά λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί περίπου 3 τέταρτα της ώρας.
4) Βάζουμε στην κατσαρόλα και το σέλινο με το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά.
5) Δεν ανακατεύουμε το φαγητό με την κουτάλα αλλά κουνάμε μόνο λίγο την κατσαρόλα για μην κολλήσει το κρέας.
6) Όταν μείνει μόνο το λάδι του ρίχνουμε το λεμόνι και το φαγητό είναι έτοιμο.
ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου