Υλικά:
1 κιλό αρνάκι
1 κιλό κολοκυθάκια
3-4 ώριμες ντομάτες
1 κρεμμύδι
μαϊντανός
2-3 κουταλιές αλεύρι
αλάτιπιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες, το πλένουμε, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρέας.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις ντομάτες τριμμένες, τον μαϊντανό επίσης ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια νερό.
Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για 1 ώρα. Στο μεταξύ πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε μέτρια κομματάκια ή αν είναι πολύ μικρά τα αφήνουμε ως έχουν, και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για μισή ώρα ακόμα.
ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου