ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 34 βαθμούς στην Κρήτη, 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 26/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.


Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 26/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 26/5, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............