ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ


«Οι συλλογές μας ενώνουν» είναι ο τίτλος των εκδηλώσεων που θα γίνουν σήμερα με αφορμή τη Διεθνή Μέρα Μουσείων. Μια μέρα γιορτής και ευγνωμοσύνης για το μοναδικό, φημισμένο στον κόσμο πλούτο της χώρας μας, μια γιορτή για τα μουσεία που μας ενώνουν και μας βοηθούν να  μην λησμονούμε και να μην χάνουμε την ταυτότητά μας.



Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου πραγματοποιούνται  σειρά θεματικών ξεναγήσεων, στις αίθουσες και τον κήπο του Μουσείου από προσωπικό του Μουσείου και της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Σήμερα Κυριακή στις 12:00μ θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.



Το Μουσείο «ΛΥΧΝΟΣΤΑΤΗΣ» ανταποκρινόμενο στο θέμα του φετινού εορτασμού «Οι συλλογές των μουσείων μας ενώνουν», θα παρουσιάσει τη δεύτερη, αναθεωρημένη έκδοση του παραμυθιού «Πανηγύρι με τη γύρη». Η παρουσίαση που συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων του Μουσείου «ΛΥΧΝΟΣΤΑΤΗΣ» και το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» θα γίνει τη Δευτέρα 12 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου (ισόγειο δημοτικής αίθουσας οδού Ανδρόγεω).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............