Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Σε τιμές από 7,50 ευρώ το κιλό στο αρνί γάλακτος, 6,50 ευρώ το κιλό στο "σακασμένο" και από 8,50 έως και 9,50 ευρώ το κιλό στο κατσικάκι διαθέτουν τα αμνοερίφια οι παραδοσιακοί κρεοπώλες-μέλη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου, όπως δήλωσε  ο πρόεδρος των κρεοπωλών Μιχάλης Μαθιουδάκης. Την ίδια ώρα, κρεοπώλες και κτηνοτρόφοι κάνουν λόγο για μειωμένη παραγωγή φέτος λόγω κρίσης, αλλά και εξαγωγών , τονίζοντας ότι η ντόπια παραγωγή των αμνοεριφίων "φτάνει, δε φτάνει" για την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών στην Κρήτη. 



Τον Αντιπεριφεριάρχη Νομού Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη συνατήσαμε στο κρεοπωλείου του προέδρου του συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου κ. Μαθιουδάκη Μιχάλη όπου ευχήθηκε στον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία και τόνισε την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων έτσι ώστε α ενισχύσουμε τον θεσμό του κρεοπωλείου της γειτονιάς. 


Τα τελευταία 40 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ τους, ανανεώνεται με την καθημερινή Καλημέρα και ένα χαμόγελο από τους ευγενικούς συνεργάτες του Μιχάλη Μαθιουδάκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πρόθυμο να πληροφορήσουν για την σωστή επιλογή του κρέατος ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του από τους καταναλωτές. 




Ο προέδρος του συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου κ. Μαθιουδάκης Μιχάλης τόνισε τι μέχρι σήμερα κύλησε ομαλά η κίνηση στην αγορά ενώ σημείωσε ότι αποδείχτηκαν τελικά στα περισσότερα καταστήματα, ότι τα αρνιά ήταν λίγα πρός την ζήτηση που τελικά υπήρξε.






Αξίζει να αναφέρουμε ανατρέχοντας στο παρελθόν, τις μνήμες του προέδρου του Συνδέσμου Κρεοπωλών ότι τα παλιά χρόνια οι κρεοπώλες πήγαιναν στο σφαγεία της πόλης και καθάριζαν μόνοι τους τα κρέατα που προμηθευόνταν στα καταστήματα τους, ενώ η ζήτηση εκείνων των χρόνων ήταν διαφορετική και λόγω το ότι οι άνθρωπο δεν έτρωγαν τόσο συχνά κρέας,ενώ αγόραζαν προιόντα που τα έφτιαχναν στα σπίτια τους ενώ τώρα τα βρίσκουν έτοιμα απο τα κρεοπωλεία.





Post Top Ad

.............