-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Υλικά:
1 κουνέλι
2 κρεμμύδια
3-4 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι λάδι
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε το κρέας μέχρι ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και , αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό. Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανιτές πατάτες.
ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου