ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ



Μια ακόμη δυναμική κινητοποίηση ετοιμάζουν οι Κρητικοί, μεταφέροντας, την προσεχή Κυριακή, στα Σφακιά τον αγώνα τους κατά των χημικών της Συρίας.
Μετά το βροντερό «Όχι» που είπαν το περασμένο Μάρτη στο Αρκάδι, οι πολίτες της μεγαλονήσου ετοιμάζουν να διατρανώσουν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στην επικείμενη καταστροφή του επικίνδυνου τοξικού οπλοστασίου στη Μεσόγειο.


Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ κ. Γιάννης Χαρωνίτης αποκάλυψε στο Creteplus.gr ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου παραχωρεί όσα λεωφορεία χρειαστούν, προκειμένου να διευκολυνθεί και να οργανωθεί καλύτερα η μετακίνηση των Ηρακλειωτών στα Σφακιά.


Έτσι λοιπόν, την προσεχή  Κυριακή στις 8 το πρωί, ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στην κεντρική είσοδο του λιμανιού (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως), να παρκάρει αριστερά (για όσους καταφθάνουν στο σημείο με τα προσωπικά τους μέσα μεταφοράς) και να επιβιβάζεται στα λεωφορεία που θα βρίσκονται εκεί.
Ο κ. Χαρωνίτης, μέσα απ’ το Creteplus.gr, εξέφρασε τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, κ. Μανώλη Χαχλιούτη αλλά και προς τον πρόεδρο του ΟΛΗ, κ. Γιάννη Μπρα.


H ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΕ/ΤΑΚ
"Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και τον Πρόεδρο κ. Χαχλιούτη Εμμανουήλ καθώς  και τον Πρόεδρο και Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Μπρά Ιωάννη, την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στις 8.00 πμ θα αναχωρήσουν ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία  του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, από την κεντρική πύλη του Λιμένος Ηρακλείου (Εθν. Αντιστάσεως) για την Χώρα Σφακίων, για όσους πολίτες επιθυμούν να μετάσχουν στην συγκέντρωση και εν πλω διαμαρτυρία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Χαχλιούτη για την δωρεάν μετακίνηση τον πολιτών.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κύριο Μπρά για την δωρεάν παραχώρηση του παρκινγκ 1 του Λιμένος Ηρακλείου για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων πολιτών.

 

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Ηρακλείου


 

 Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ




ΦΩΤΟ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ - JORGO STAY

ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............