ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο 20ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΜΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο 20ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΜΑ

Ο Δήμος Γόρτυνας διοργανώνει για εικοστή συνεχή χρονιά τον αγώνα ανωμάλου δρόμου και πεζοπορίας του Κουδουμά, την Κυριακή 06 Απριλίου, με αφετηρία το Δημοτικό Διαμέρισμα των Στερνών και τέρμα την Ιερά Μονή του Κουδουμά.

Στον αγώνα που αποτελεί ένα από τους βασικούς αθλητικούς θεσμούς του Δήμου μας, θα λάβουν μέρος αθλητές μαραθωνίου από όλη την Ελλάδα σε μια διαδρομή 22,5 χμ. μέσα από ένα ξεχωριστό σε ομορφιά φυσιολατρικό τοπίο.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών και με δεδομένη την περυσινή επιτυχία, η προσέλευση του κόσμου θα είναι αυξημένη και θα πλησιάσει τα 2000 άτομα.
Επιπλέον στον αγώνα παίρνουν μέρος αρκετοί μαθητές σχολείων, αλλά και πεζοπόροι ντόπιοι και ξένοι που γνωρίζουν την αθλητική διοργάνωση από προηγούμενες χρονιές ή έχουν ενημερωθεί από αφίσες και φυλλάδια που έχει τυπώσει ο Δήμος για αυτό το σκοπό.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή επάθλων και αναμνηστικών στους αθλητές, ο Δήμος και η Ιερά Μονή θα παραθέσει γεύμα για όλους τους παρευρισκομένους στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Κουδουμά.

ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............