ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ


Γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ρυθμό ήταν και φέτος το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες. Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν την Κυριακή 2 Μαρτίου το Αρκαλοχώρι προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Καρναβάλι, που κέρδισε τις εντυπώσεις με ευφάνταστα άρματα και αντίστοιχες ομάδες να μεταφέρουν τον παλμό τους στο κοινό.



Στην κεντρική οδό του Αρκαλοχωρίου επικράτησε το αδιαχώρητο με δημότες και επισκέπτες να παρακολουθούν με ενθουσιασμό τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση. Με τα χειροκροτήματα του κόσμου να μη σταματούν, οι καρναβαλιστές εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και τη σκωπτικότητα των μεταμφιέσεών τους, παρασέρνοντας στον αποκριάτικο ρυθμό τους θεατές. Αμέσως μετά το τέλος της αποκριάτικης παρέλασης πλήθος και καρναβαλιστές έγιναν μια παρέα στην Πλατεία Ελευθερίας στο Αρκαλοχώρι, όπου ξεφάντωσαν σε μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή, με χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης απέστειλε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων  που πραγματοποιήθηκαν αποκεντρωμένα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, τονίζοντας: «Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τις Οργανωτικές Επιτροπές, το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος τους πολιτιστικούς και εμπορικούς συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που με την εθελοντική τους συμμετοχή στήριξαν τη διοργάνωση, χαρίζοντας στους θεατές, χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, ευχαριστούμε και τους χορηγούς για τη στήριξή τους.   Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά συλλόγων, φορέων, επιχειρηματιών και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία, αλλά ελάχιστο οικονομικό κόστος. Καλή Σαρακοστή»!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............