Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες της η τετραήμερη έκθεση κρητικών προϊόντων «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα γίνει στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.



Τέσσερις μέρες η «καρδιά» της Κρήτης θα «χτυπά» δυνατά στο κέντρο της Αθήνας.
Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό της Αττικής.
Μονάδες παραγωγής, μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και φορείς της αυτοδιοίκησης.
Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να προμηθευτούν και να γευθούν τα υψηλής διατροφικής ποιότητας κρητικά προϊόντα.
Η έκθεση απευθύνεται και σε εμπορικούς αντιπροσώπους, χονδρέμπορους, δίκτυα διανομής και επιχειρηματίες που θέλουν να αντιπροσωπεύσουν τα φημισμένα Κρητικά προϊόντα στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της έκθεσης θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και μουσικού χαρακτήρα που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.
Ενδεικτικό της πολύμηνης και άρτιας προετοιμασίας της έκθεσης είναι το πλήθος των φορέων που στηρίζουν τη διοργάνωση.
Η 2η Παγκρήτια έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
Ναυτιλίας & Αιγαίου. Επίσης το θεσμό υποστηρίζουν ο ΕΟΤ, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης. Ακόμα οι Δήμοι της Κρήτης, της Αθήνας, σύνδεσμοι, Ενώσεις και Ομοσπονδίες. Επίσης ο θεσμός υποστηρίζεται από διμερή Επιμελητήρια.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 6.30 μμ με ομιλίες από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, το διοργανωτή – εκδότη Νεκτάριο Σερμάκη, το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργο Δεικτάκη, τον αντιπρόεδρο του ΕΟΤ Χριστόφορο Καπαρουνάκη και τον πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Γιώργο Μαριδάκη.
Στα εγκαίνια θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα ο Λαογραφικός και Χορευτικός Όµιλος «ΚΡΗΤΕΣ» του χοροδιδασκάλου Γιώργου Πετράκη και το κρητικό συγκρότηµα του Γιώργου ∆αγαλάκη.



ΠΗΓΗ:http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............