ΚΥΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΚΥΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το έτος 2014 αναμένεται το μεγαλύτερο κύμα τουριστών στην Κρήτη. Κυριολεκτικά θα κατακλυσθεί το νησί από ξένους τουρίστες.Ήδη οι τουριστικοί παράγοντες της Κρήτης λένε, ότι τα ξενοδοχεία και τα άλλα τουριστικά καταλύματα δεν θα φτάσουν για να καλύψουν  τις αυξημένες ανάγκες σε κλίνες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” Ηρακλείου, όλοι οι τουριστικοί πράκτορες της Κρήτης μιλούν για άμεση και επιτακτική ανάγκη δημιουργίας νέων μονάδων για την αντιμετώπιση της ζήτησης, ιδιαίτερα το τρίμηνο “Ιούλιος-Αύγουστος – Σεπτέμβριος”.

Μιχάλης Βλατάκης (πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων): “Ασφαλώς και πρέπει να γίνουν νέες μονάδες, οι υπάρχουσες κλίνες δεν επαρκούν”.
Αντώνης Σηφάκης (ιδιοκτήτης του πρακτορείου Milenium): “Η χρονιά από την ρωσική αγορά θα συνεχίσει ανοδική πορεία και θα αρχίσει να φαίνεται και η έλλειψη δωματίων στο νησί μας,αφού θα απαιτηθούν 7.000-8.000 νέα δωμάτια”

Νίκος Χαλκιαδάκης (πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχείων Ηρακλείου): “Τα κρεβάτια, που έχουμε δεν επαρκούν για να φιλοξενήσουμε περισσότερους τουρίστες από πέρυσι τους μήνες αιχμής. Μέχρι τώρα βλέπουμε αύξηση κρατήσεων κατά  20% από την γερμανική  και 15% από την βρετανική αγορά”.

Όπως τονίζουν όλοι οι τουριστικοί παράγοντες, αυτό, που χρειάζεται σίγουρα να γίνει στην Κρήτη είναι η επέκταση της τουριστικής σεζόν και στους μήνες της άνοιξης και του φθινοπώρου. Σύνολο: εννέα μήνες τουρισμός στο νησί….
http://kritikaepikaira.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............