ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Ο Δήμος Φαιστού συμμετέχει ενεργά την Κυριακή 30 Μαρτίου στην Ποδηλατοδρομία 100 χλμ. στην Μεσαρά, που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του ποδηλατικού τμήματος Ποδηλάτες Κρήτης (του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης) δίνοντας τον δικό του ξεχωριστό τρόπο διαμαρτυρίας κατά των χημικών της Συρίας.



Ελάτε να συντρέξουμε όλοι μαζί και να φωνάξουμε όχι χημικά στην Κρήτη και στην Μεσόγειο.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-Ποδηλάτες Κρήτης- Δήμοι: Φαιστού – Γόρτυνας.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Μοίρες ώρα 010:00
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση Μοίρες –Τυμπάκι- Καμηλάρι-Σίβας- Πετροκεφάλι-Πέρι-Απεσωκάρι-Βασιλικά Ανώγεια- Βασιλική- Βαγιωνιά- Στάβιες-Στέρνες-Σοκαράς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ασήμι-Λούρες-Στόλοι-Γκαγκάλες-Αγ.Δέκα- τερματισμός Μοίρες.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Τυμπάκι- Βαγιωνιά- Σοκαράς-Ασήμι-Αγ.Δέκα τερματισμός κέρασμα ποδηλατιστών –συνοδών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στην ποδηλατοδρομία επιτρέπονται όλοι οι τύποι ποδηλάτων, η ποδηλατοδρομία έχει συμβολικό και όχι ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι ποδηλάτες θα πηγαίνουν ομαδικά σε όλη την διάρκεια της διαδρομής και οφείλουν να ακούνε τις οδηγίες των διοργανωτών (όποιοι ποδηλάτες δεν τηρούν τις οδηγίες αυτές θα αποκλείονται από την ποδηλατοδρομία)όλοι οι ποδηλάτες θα συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη και είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί του οπωσδήποτε κράνος, αναπληρωματική σαμπρέλα, αντιανεμικό , και νερό η ισοτονικό. Επίσης το ποδήλατο τους να έχει περάσει από πρόσφατο τεχνικό έλεγχο.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ: Η Συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη έχει να κάνει με την ηλικία (δεν θα επιτραπεί να τρέξει σε όλη την διαδρομή ποδηλάτης κάτω των 18 ετών) επίσης ποδηλάτης-τισσα χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία είναι καλύτερα να συμμετέχει σε τμήμα της διαδρομής, Ποδηλάτες οποιανδήποτε ηλικίας έχουν την δυνατότητα της συμμετοχής σε τμήμα της διαδρομή αρκεί να υπακούν στις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής. – δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε ποδηλάτη χωρίς να φοράει κράνος-.
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ & ΔΙΠΛΩΜΑ Θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες .
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Για το Ηράκλειο Καμπαξής Σπυρίδων 6971808055 για την Μεσαρά για το Ρέθυμνο Ζησιμόπουλος Κώστας 6979964431
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ: η μεταφορά των ποδηλάτων στις Μοίρες θα γίνει με λεωφορείο του Δήμου Γόρτυνας από την Χανιόπορτα το πρωί της Κυριακής 08:00 με επιστροφή 14:30
Για άλλες πληροφορίες και συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής επισκεφτείτε τα sait cretamarathon.gr – podilates.cretamarathon.gr & facebook Ποδηλάτες Κρήτης & Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.



ΠΗΓΗ: http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............