ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΖΗΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΖΗΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο του ΙΚΑ Ηρακλείου πραγματοποίησαν αντιπροσωπεία των Ομάδων Γυναικών του νομού Ηρακλείου της ΟΓΕ, μαζί με μητέρες, που τους ζητούν πίσω το επίδομα τοκετού.
Από τη συνάντησή τους με το διευθυντή του ΙΚΑ Ηρακλείου,Νίκο Ροκαδάκη, αυτό που προέκυψε ήταν ότι το επίδομα θα πρέπει να επιστραφεί, αλλιώς οι γυναίκες και οι οικογένειές τους θα έρθουν αντιμέτωπες με την κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. Μάλιστα στην ερώτηση για το ποιος θα κάνει τις κατασχέσεις απάντησε ότι οι κατασχέσεις θα γίνουν από το ίδιο το ΙΚΑ. 

Απευθυνόμενος στις μητέρες, τόνισε ότι δεν δικαιούνται το επίδομα γιατί έτσι προβλέπει ο νόμος, συμπληρώνοντας απαξιωτικά ότι τα χρήματα δεν είναι δικά τους αλλά κύρια εισφορές των εργοδοτών και του κράτους. Στην ερώτηση αν μπορούν οι οικογένειες να καταθέσουν ένσταση απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι «ο μόνος που μπορεί να πάρει την πολιτική απόφαση και να το παγώσει είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΕΟΠΠΥ στην Αθήνα», δηλαδή το υπουργείο Υγείας και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............