ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΜΗΝΙΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΜΗΝΙΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ


Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά όπου συναντήθηκαν δύο γενιές των συνταξιούχων εκπαιδευτικών και των επιτυχόντων στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα παιδιών των εκπαιδευτικών ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου.





Σμίγοντας  παλιοί γνώριμοι στο κατάμεστο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου η χορωδία του Συλλόγου χάρισε μια ποιοτική  μουσική συναυλία παρουσιάζοντας κομμάτια από το επίκαιρο έργο «Καπνισμένο Τσουκάλι», σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου και μουσική Χρήστου Λεοντή.
Στη συνέχεια ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών βράβευσε τους  εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια και παιδιά των συναδέλφων που πέρασαν στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές.




Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εύχεται χρόνια πολλά σ’ όλους, καλή και δημιουργική συνέχεια στη ζωή των συνταξιούχων εκπαιδευτικών, καλές σπουδές στα παιδιά των εκπαιδευτικών, αλλά όλων των πολιτών της πόλης που σημείωσαν παρόμοιες επιτυχίες. 


Α.Α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............