ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ... ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΚΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ... ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΚΑ


“Η εικόνα που παρουσιάζει  ο προαύλιος χώρος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ηρακλείου, είναι αισθητός στον καθένα μας που περνάει απο την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.. 


Το Μηχανολογικό Ηρακλείου προφανώς είναι  καλοκαιρινή υπηρεσία , μιάς και το καλοκαίρι οι βροχές έχουν σταματήσει και οι μεγάλες λακκούβες έχουν φύγει.
Αυτό αμέσως συνεπάγεται ότι η πρόσβαση του κόσμου στην υπηρεσία είναι ελέυθερη και άνετη.
Με ξύλα - μαδέρια που βρίσκονται πάνω απο τα νερά που έχει δημιουργήσει η βροχή  στον προαύλιο χώρο , και τα οποία ξύλα λειτουργούν ΄ώς μικρά γεφυράκια προσπαθεί ο κόσμος να περάσει και να εξυπηρετηθεί.


Περισσότερο αισθητό γίνεται το πρόβλημα όταν μπούμε και μέσα στο κτήριο.
Σοβάδες που έχουν εγκαταλείψει τους τοίχους και έχουν κρεμάσει , παίζοντας πάνω απο τα κεφάλια των πολιτών που επισκέπτονται την υπηρεσία.
Κατανοούμε την παλαίοτητα του κτηρίου και την ανάγκη μετεγκατάστασης του αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν γίνεται να ζούν υπάλληλοι και πολίτες με το ρίσκο του ατυχήματος.


Αυτή την στιγμή με την πίεση που υπάρχει και απο την έλλειψη προσωπικού ούτε ο υπάλληλος μπορεί να δουλέψει σωστά, ούτε ο κόσμος να εξυπηρετηθεί παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της υπηρεσίας. Θα βελτιωθεί όλων η ζωή μόλις πάμε σε νέο κτίριο.




Α.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............