ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 Το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στις 11:00, και για δύο ώρες, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της μακροφωτογραφίας. Ο φωτογράφος, Σταύρος Μαρκόπουλος, θα είναι μαζί σας για να σας μυήσει στις τεχνικές  της και οι χώροι του Μουσείου προσφέρονται για την πρώτη σας εξάσκηση.

Για τους μικρούς μας φίλους, που θέλουν να υποδεχτούν τις Απόκριες προετοιμασμένοι, το ΜΦΙΚ διοργανώνει ένα δίωρο εργαστήριο κατασκευής αποκριάτικης μάσκας την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου στις 11:00. Επισκεφτείτε τους χώρους του Μουσείου για να εμπνευστείτε και να φτιάξετε την πιο πρωτότυπη μάσκα ζώου ή φυτού.
Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση εκτός του εισιτηρίου εισόδου, 4€ για τα παιδιά και 6€ για τους ενήλικες, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΜΦΙΚ η είσοδος είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Μουσείου στα τηλέφωνα 2810-282740 και 2810-393630 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 18:00. 

FISCHEYE ΦΑΚΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............