ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΣΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΣΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κάποτε στο ΜαντΡάκι


1. Σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν έως και δέκα μέλη. Σε περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών, απαραίτητο είναι στις ομάδες να συμμετέχει τουλάχιστον ένας ενήλικος. (Προσοχή: σε περίπτωση που μία ομάδα συμμετέχει με δύο αυτοκίνητα, οι ενήλικοι θα πρέπει να είναι δύο)
2. Η κάθε ομάδα επιλέγει όνομα και δημιουργεί μία εμφάνιση με την οποία θα συμμετάσχει στο Κυνήγι.
3. Κάθε ομάδα θα χρειαστεί αυτοκίνητο προκειμένου να λύσει κάποιους γρίφους που μπορεί να βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία. Ο οδηγός θα πρέπει βεβαίως να είναι ενήλικος και να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, κατά τις εργάσιμες ώρες έως και την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 στις 20.00. Με την υποβολή της δήλωσης η κάθε ομάδα καταβάλλει το ποσό των 40€ συνολικά για την κάλυψη των εξόδων και την χρηματοδότηση των βραβείων. Επιπλέον, κάθε ομάδα δηλώνει το όνομα με το οποίο θα συμμετάσχει στο παιχνίδι, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, το όνομα του αρχηγού της ομάδας καθώς και τον αριθμό και τα ονόματα των μελών της.

Εβδομάδα Παιχνιδιού

Με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, στις 14/02/2014 ξεκινάει το παιχνίδι... και το τρέξιμο. Στα τηλέφωνα επικοινωνίας που οι ομάδες έχουν δηλώσει και τα οποία για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να αλλάξουν μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού, θα τους σταλούν μηνύματα με τα οποία οι ομάδες θα καλούνται (κάποια από τα μέλη τους) να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, να εκτελέσουν εντολές, να παρευρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο και σε συγκεκριμένη ώρα, να καλοπιάσουν την διοργάνωση με κάποιο αντικείμενο κλπ. Η συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη, πλην όμως ανταμείβεται.


Παρουσίαση
Η καθιερωμένη παρουσίαση των ομάδων και η βόλτα μας στην πόλη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 22 Φεβρουαρίου. Τόπος συνάντησης το θεατράκι της Λίμνης καιρού επιτρέποντος και ώρα 7 μ.μ. Καιρού μη επιτρέποντος, ραντεβού στο ΡΕΞ. Οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα μέσα σε τρία λεπτά να παρουσιαστούν και όπως πάντα οι υπερπαραγωγές βραβεύονται.
Προσοχή: Μετά το τέλος της παρουσίασης- βόλτας, τα μέλη των ομάδων επιστρέφουν σπίτια τους νωρίς –νωρίς... Μην ξεχνάτε την επόμενη μέρα τρέχουμε....

Απαγορεύσεις με δυο λόγια
1. Δεν χρησιμοποιούμε μηχανοκίνητα δίτροχα.
2. Δεν παραποιούμε, δεν καταστρέφουμε και δεν αφαιρούμε στοιχεία για να παρεμποδίσουμε τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι από τα παραπάνω η ομάδα θα αποκλειστεί.
3. Οι ομάδες δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και δεν επιτρέπεται τα μέλη μιας ομάδας να είναι πάνω από 10....


Δεν γκρινιάζουμε, δεν τσακωνόμαστε, δεν σταματάμε να τρέχουμε στιγμή.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............