ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιανουαρίου η νέα ΓΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Σητείας όπου έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον περιφερειακό Δντη πρωτ/θμιας εκπαίδευσης Κρήτης κο Κλινάκη. 




Στην συνάντηση όπου συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων κος Παπαιωάννου, γονείς του σχολείου, η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κα Πετράκη και ο αντιδήμαρχος Σητείας κος Αντωνιδάκης ο κος Κλινάκης δεσμέυθηκε ότι θα βρεθεί λύση με πρόσληψη αναληρωτή η με ανακατανομή προσωπικού το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδος. Έπειτα από διάλογο έγιναν δύο προτάσεις: η μία ήταν να σταματήσει η αποχή και η άλλη να συνεχιστεί και αύριο και την Κυριακή που θα γνωρίζουμε αν θα έχει γίνει πρόσληψη να γίνει νέα ΓΣ προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις. 

 

Με πλειοψηφία 28-16 αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποχή. Το Σάββατο αντιπροσωπία των γονέων μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου δασκάλων κο Κοντογιαννάκη θα συναντηθούν με τον βουλευτή Λασιθίου κο Πλακιωτάκη, ενώ προτάθηκε και η μετάβαση αντιπροσωπίας στο Υποργείο παιδείας προκειμένου να συναντηθούν με τον ιδιαίτερο του υφιπουργού με τον οποίο έχουν γίνει επαφές προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης δασκάλου. Την Κυριακή ώρα 18:30 στην νέα ΓΣ του συλλόγου γονέων είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των γονέων προκειμένου να παρθεί απόφαση για τη μορφή των κινητοποιήσεων που θα πρέπει πλέον να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............