ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και των γονέων που ήρθαν στο σχολείο για να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων στην αυλή του σχολείου.
Από το πρωί η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, αφού οι μικροί μαθητές τραγουδούσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είδαν ταινίες χριστουγεννιάτικου περιεχομένου και παντού υπήρχαν γλυκά και κεράσματα.



Στο παζάρι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων υπήρχαν οι χειροποίητες κατασκευές των μαθητών οι οποίες πλάστηκαν με αγάπη και πολύ κόπο υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, με υλικά που προμήθευσε η Σχολική Επιτροπή.




Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιαλιτάκης Νίκος 


Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η συλλογή τροφίμων για τους ωφελούμενους της Τράπεζας Χρόνου, τα οποία δόθηκαν στις Κοινωνικούς Λειτουργούς της Τράπεζας, ώστε να διανεμηθούν σ’ αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο σχολείο.



Ο Σύλλογος Γονέων, η Διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας ευχαριστεί όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΝΝΑΡΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............