ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Με σύνθημα «Κανένας μόνος του στην κρίση» η Ομάδα Γυναικών Μεσαράς της ΟΓΕ διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη 18/12 και ώρα 6 το απόγευμα στο Ωδείο «Κονσέρτο».


"Θα διαβάσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θα τραγουδήσουμε, θα ζωγραφίσουμε, θα βοηθήσουμε τον Αϊ-Βασίλη να φτιάξει χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές για όλα τα παιδιά της Γης και θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τους γονείς τους, την ανάγκη τους για δημιουργική απασχόληση, για επαφή με τον πολιτισμό, το συλλογικό παιχνίδι. Ανάγκες που χτυπιούνται από την πολιτική που σπρώχνει στην ολοένα και μεγαλύτερη εξαθλίωση τις λαϊκές οικογένειες.
Τα μικρά παιδιά βιώνουν και αυτά τα άγχη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική - λαϊκή οικογένεια, την ανεργία, τη χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων , την ακρίβεια.
Ένας είναι ο δρόμος: Να απαντήσουμε με οργάνωση, αγώνα και αλληλεγγύη.
Κανένας μόνος του! Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το μέλλον και τη ζωή που μας αξίζει. Και το μήνυμα που στέλνουμε με αυτή τη γιορτή είναι : Ένας για όλους και όλοι για έναν . Τα παιδιά πρέπει στο μέλλον, όταν μεγαλώσουν αλλά και από τώρα ακόμα, να παλέψουν, να αγωνιστούν για να φτιάξουν έναν κόσμο χωρίς αδικία και εκμετάλλευση, έναν κόσμο που όλοι και όλες θα δουλεύουν και θα απολαμβάνουν τους καρπούς του μόχθου τους.
Στα πλαίσια της Λαϊκής Αλληλεγγύης μαζεύουμε τρόφιμα, παιχνίδια και σχολικά είδη για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, από εργαζόμενους που δίνουν ο ένας το χέρι στον άλλο, από «ίσους απέναντι σε ίσους», εκφράζοντας τη λαϊκή αλληλεγγύη, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αγώνων και διεκδικήσεων για τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............