ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ


Στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων του Ηρακλείου δόθηκαν οι κατασκευές που πλάστηκαν με αγάπη και κόπο, με υλικά που προμήθευσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος», στο σεμινάριο της ομάδας «Νηπιαγωγοί εν δράσει» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.



Άλλη μία σημαντική δράση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που δείχνει ότι οι εκπαιδευτικοί αποτελούν ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά προβλήματα επαγγελματική ομάδα με καθημερινές δράσεις προσφοράς και ιδιαίτερα σε μικρούς μαθητές που εξαιτίας των  προβλημάτων υγείας θα περάσουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στο χώρο μίας παιδιατρικής κλινικής.



Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν γεμάτοι χαμόγελα επισκέφτηκαν την παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου και την παιδιατρική - παιδοχειρουργική και ογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ χαρίζοντας στα παιδιά όχι μόνο τα πλατιά χαμόγελα νέων και χαρούμενων ανθρώπων, αλλά και γεμάτες αγάπη χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Οι ευχές δόθηκαν και οι αγκαλιές των εκπαιδευτικών είναι ανοικτές για να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές πίσω στα σχολεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............