ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Η δεύτερη συνάντηση πολιτιστικών φορέων και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Μυλοποτάμου με σειρά θεμάτων συζήτησης στην ημερήσια διάταξη θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμωτών της Τοπικής Κοινότητας Χουμερίου.





Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

10:30 Άφιξη-Ξενάγηση στο χωριό από τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμωτών.
11:00 Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Μανούσο Κλάδο.
11:10 Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμωτών κ. Μανώλη Καλαϊτζάκη.
11:15 Ιωάννα Σταθάκη, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Μυλοποτάμου : «Η κοινωνική πολιτική του Δήμου Μυλοποτάμου και η δυνατότητα συμβολής των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της περιοχής».
11:30 Από εκπρόσωπο του Συλλόγου Μυλοποταμιτών Ηρακλείου: «Αίτημα συνεργασίας προς τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Μυλοποτάμου για την συγγραφή βιβλίου για την ιστορία της περιοχής».
11:45 Μαίρη Φραγκάκη-Δαμβόγλου, Δημοσιογράφος -Μέλος Επιτροπής Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου : «Η συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων στην ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι στο ζωικό βασίλειο».
12:00 Ζαχαρίας Λαδιανός, Μέλος Επιτροπής Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου: «Η διοργάνωση του Μυλοποταμίτικου Καρναβαλιού 2014- Πρόσκληση συμμετοχής προς τις καρναβαλικές ομάδες και του πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής».
12:15-13:00 Προτάσεις – Διάλογος- Αποφάσεις-Λήξη εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει ενημέρωση των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων και για τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μυλοποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............