Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας «Το Κέντρο της Κρήτης» , θα παρουσιάσει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο χώρο του παλιού σινεμά, στην Πόμπια και ώρα 20:00, τη θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο».
Να σημειωθεί ότι η θεατρική παράσταση πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τον εορτασμό του πολιούχου της Πόμπιας Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή, ενώ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς έναντι εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για ευπαθής κοινωνικές ομάδες.
Ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου, στις 3 του Νοέμβρη, μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, οι κάτοικοι του χωριού θα βραβεύσουν το καλύτερο κρασί, μεταξύ των τοπικών παραγωγών, ενώ στο χώρο της εκκλησίας θα προσφερθεί η παραδοσιακή ομελέτα (σφουγγάτο). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τους προγραμματισμένους ιππικούς αγώνες με τη συμμετοχή Γεωργαλίδικων αλόγων.
Όμως και στα Πιτσίδια την Κυριακή 3 Νοέμβρη, ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων-Ματάλων διοργανώνει μεγάλη Κρητική Βραδιά με το Γ. Παπαδάκη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Ενώ την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 10.00πμ-13.30μμ θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Κοινοτικό κατάστημα Πιτσιδίων, σε μια κίνηση προσφοράς προς το συνάνθρωπο, με πρωτοβουλία του Π.Σ Πιτσιδίων-Ματάλων.

CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............