Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΕΡΑ ΡΟΔΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 13 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΕΡΑ ΡΟΔΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 13 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

 Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης »

Η γεύση συναντά τις …ιστορίες των ανθρώπων !




Κερά Ροδέα είναι μια ομάδα ανθρώπων με μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση και όρεξη για προσφορά και εργασία. Ένας νέος συνεταιρισμός που έχει σαν στόχο να γνωρίσει τα προϊόντα του τόπου του, της περίφημης Ροδιάς του Ηρακλείου, ως τα πέρατα του κόσμου. Κι όπως όλα τα καλά πράγματα για να γίνουν χρειάζονται ιδέες και διάθεση, οι γυναίκες του συνεταιρισμού εκδώσαν ένα βιβλίο  13 παραμυθιών που τους δωρίστηκε από τους συγγραφείς του για την ενίσχυση του.

 Το υπέροχο αυτό βιβλίο παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης».



Για να φτάσει η Κερά Ροδέα παντού και για να γευτείτε ότι καλύτερο υπάρχει στο χωριό μας εμείς θα είμαστε εκεί, σαν σε γιορτή,  να σας κεράσουμε και ίσως και να σας πούμε και μια ιστορία …Ιστορίες για μεγάλα παιδιά που αναδεικνύουν την παράδοση , τον πολιτισμό και την αγάπη των απλών ανθρώπων.





« 13 παραμύθια και μιαν αλήθεια »,
εκδ. Αγροτικός Γυναικείος Συνεταιρισμός Ροδιάς

Για να ενισχύσουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια που αξίζει να ακουστεί σ όλον τον κόσμο, μια εποχή που οι μικρές ομάδες ανθρώπων μπορούν να καταφέρουν πολύ περισσότερα αρκεί να το θέλουν πολύ και να το πιστεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............