ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Χερσονήσου «Βριτομάρτις» είναι ένας νόμιμος σύλλογος με έδρα τον δήμο Χερσονήσου. Ιδρύθηκε στις 27 Μαΐου 2002 και είναι αναγνωρισμένος από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου
Από το 2002 μέχρι και σήμερα ο σύλλογος έχει να παρουσιάσει μία πλούσια θεματολογία δράσεων.
"Οργανώνουμε δωρεάν μαθήματα (με μία μόνο συμβολική συμμετοχή για όλο το χρόνο).
Φέτος το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει μαθήματα οκτώ διαφορετικών ξένων γλωσσών, μαθήματα θεάτρου και δημιουργικής γραφής, κεραμικής, κηροπλαστικής, χορού, γιόγκα, κοπτικής-ραπτικής, κατασκευής κοσμήματος και ζωγραφικής για τα μέλη μας και τα παιδιά τους.
Αλλά φυσικά παραμένουμε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση για νέα τμήματα ή συνεργασίες. Τα περισσότερα μαθήματα γίνονται στο χώρο του Συλλόγου μας στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου ή σε συνεργαζόμενους χώρους. Όλα τα μαθήματα αρχίζουν 4 Νοεμβρίου και τελειώνουν  4 Απρίλιου.
 
Διοργανώνουμε κάθε χρόνο το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας, όπου όλα τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στηρίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια περιβαλλοντολογικής και πολιτιστικής δράσης στην περιοχή μας.
Είμαστε μέλη του συνδέσμου γυναικείων σωματίων και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του, ότι μπορούμε για την μορφωτική, πολιτιστική και πνευματική του ανάπτυξη. Διοργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφιών και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Με μεγάλη προσωπική προσπάθεια, προσφορά εργασίας και οικονομικών πόρων από τα μέλη και τους φίλους μας προσπαθούμε να ανιδιοτελώς να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας για ένα καλό παρών για εμάς και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............