ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΟΔΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΝΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΟΔΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΝΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


  • Οι Minoistas σας προσκαλούν τις ερχόμενες δύο Κυριακές στο πάρκο. Φίλοι, οικογένεια, κατοικίδια, αλλά και αδέσποτα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ. στο πάρκο της οδού Ερμή στην συνοικία Αϊ Γιάννη (Κνωσσού) αλλά και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου την ίδια πάλι ώρα για να το ολοκληρώσουμε.



    Με τη βοήθεια της εταιρίας Praktiker Hellas, της εταιρίας Κρητικός Φούρνος, του Δήμου Ηρακλείου, των σπουδαστών του εργαστηρίου ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου ARTΙΟ αλλά και γειτόνων της ευρύτερης περιοχής, σχεδιάζουμε να αλλάξουμε πλήρως την εικόνα του πάρκου. Καθάρισμα και βάψιμο, δεν αρκούν. Νέα παιγνίδια στην παιδική χαρά, νέα φωτιστικά, παγκάκια περίτεχνα από παλέτες, περίφραξη, φύτευση και δημιουργική ζωγραφική θα δώσουν στο πάρκο μια όμορφη όψη, φιλικότερη για τους καθημερινούς επισκέπτες του.



    Ο εθελοντισμός σε συνδυασμό με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορούν να αλλάξουν όχι μόνο πάρκα, πλατείες και παραλίες, αλλά την ίδια τη στάση ζωή μας. Η εταιρία Praktiker Hellas έχει ονομάσει τις εθελοντικές της πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα με την επωνυμία "Οι μάστορες της πόλης" που σκοπό έχουν να προσφέρουν πέραν των υλικών που θα χρειαστούν για την δράση και όλο το εργατικό της δυναμικό. Αυτός είναι και ο λόγος που επικροτούμε συλλογικές προσπάθειες όπως αυτή και συνεργαστήκαμε για το κοινό καλό. Με την ανάπλαση ενός πάρκου δίνεις ζωή στη γειτονιά, μέρος στα πιτσιρίκια για να παίζουν και σκιά σε συνδυασμό με όμορφες εικόνες και ευωδίες για τους μεγαλύτερους.

    Σας περιμένουμε όλους… για να ομορφύνουμε τις ερχόμενες δύο Κυριακές μας και το πάρκο. Ακόμη κι αν δεν ξυπνήσετε από νωρίς, ελάτε στην οδό Ερμή, θα μας βρείτε εκεί μέχρι το απόγευμα.

    Πάρκο/Παιδική Χαρά οδού Ερμή, Αϊ Γιάννης (Κνωσσού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............